Майже половина австралійців прийшли б до церкви на Різдво, якби їх запросили

11 Декабря 2023 Published in Дайджест
Read 1143 times

З наближенням Різдва багато християн розмірковують, чи варто їм запросити невіруючих друзів і сім’ю прийти з ними до церкви, щоб вони могли поділитися причиною, чому це свято для них таке особливе. Організація NCLS Research провела опитування в Австралії.

NCLS Research опублікувала дані свого опитування австралійської громади (ACS), які показують, що майже половина австралійців були б готові відвідати церковну службу, якби їх запросили, і лише чверть людей категорично відмовилися. Про це повідомляє Christian Today.

NCLS Research, яка також відповідає за п’ятирічний огляд національного церковного життя, використовує опитування австралійської громади, щоб дослідити їх ставлення до віри та духовності. Опитування виявило, що близько 45% респондентів відвідали б різдвяну службу, якби їх запросили, а ще 20% не впевнені, як би вони відповіли.

Згідно з опитуванням, особисті стосунки є ключовими при відповіді на таке запрошення. Причому трохи більше третини опитаних сказали, що вони з більшою ймовірністю прийшли б, якби знали, що це важливо для друга чи родича, який надіслав запрошення.

Наступним важливим фактором (трохи менше 30%) є те, чи пропонує церква турботливе та привітне середовище.

Попередні дослідження показали, що люди набагато рідше приймуть запрошення, надіслане церквою чи релігійною групою, підкреслюючи важливість індивідуальних зв’язків.

Опитування демонструє важливість того, щоб християни ділилися своєю вірою у повсякденному спілкуванні з людьми і показували їм справжню причину різдвяно-новорічних свят.

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.